Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Karate: Tri srebra za Donatellu Sertić

Ovaj vikend je bio vrlo uspješan za našu mladu đakovčanku, karatašicu Donatellu Sertić. Sudjelovala je na dva karate natjecanja. U subotu 11. studenoga 2023., natjecala se na međunarodnom turniru...

Ovaj vikend je bio vrlo uspješan za našu mladu đakovčanku, karatašicu Donatellu Sertić. Sudjelovala je na dva karate natjecanja.

U subotu 11. studenoga 2023., natjecala se na međunarodnom turniru Eurocup Istria 2023. u Poreču. Na turniru se natjecalo 648 natjecatelja iz 72 kluba i 7 država, Donatella je osvojila dvije srebrne medalje u svojoj i starijoj kategoriji.

Drugo natjecanje na kojem je Donatella sudjelovala, bila je Otvorena liga Osječko-baranjske županije 6. kolo, održano u nedjelju 12. studenog 2023., u Belom Manastiru. I na ovom natjecanju Donatella je osvojila srebrno odličje u starijoj kategoriji.

Postignuti rezultati motivacija su joj da nastavi dalje s marljivim radom.

Bronca za Donatellu i članice KK Nova Gradiška - Sport - Novi Radio, Đakovo

Bronca za Donatellu i članice KK Nova Gradiška

U nedjelju 14. travnja 2024., naša sugrađanka, karatistica Donatella Sertić bila je  u Ivanjoj Reci gdje je održan karate Kup Hrvatske za mlađe uzraste

Čak 6 hrvatskih finala u Osijeku! - Sport - Novi Radio, Đakovo

Čak 6 hrvatskih finala u Osijeku!

Danas od 15 sati kreće drugi kvalifikacijski dan

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »