Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Judo klub Samuraj Đakovo uspješan u Vinkovcima

U subotu 29. rujna 2018. u Vinkovcima je održan 11. međunarodni judo turnir ''Memorijal Željko Higl'' na kojem je sudjelovalo 379 natjecatelja iz 41 kluba iz Hrvatske, BiH, Srbije, Mađarske i Ukrajine.Na...

U subotu 29. rujna 2018. u Vinkovcima je održan 11. međunarodni judo turnir ''Memorijal Željko Higl'' na kojem je sudjelovalo 379 natjecatelja iz 41 kluba iz Hrvatske, BiH, Srbije, Mađarske i Ukrajine.Na turniru su sudjelovali i predstavnici Judo kluba Samuraj Đakovo.

Nastupili su: Karlo Papratović, Ana Eberhardt, Nuša Milaković, Eva Gorjanac, Ante Blažević, Marko Eberhardt, Mile Blažević, Lucija Lukić, Josip Zorić i Anja Andrić. Ana Eberhardt osvojila je zlato u uzrastu djevojčica do 10 godina, a Eva Gorjanac u uzrastu djevojčica do 12 godina dok je Marko Eberhardt osvojio zlato u uzrastu dječaka do 14 godina u kategoriji do 34 kg. Eva Gorjanac također je nastupila i u starijem uzrastu djevojčica do 14 godina, a Marko Eberhardt je također nastupio i u kategoriji do 38 kg gdje su oboje zauzeli po 5. mjesto.

Peto mjesto zauzeli su Nuša Milaković u uzrastu djevojčica do 12 godina, Mile Blažević u uzrastu dječaka do 14 godina, Josip Zorić u uzrastu dječaka do 16 godina te Anja Andrić u uzrastu djevojčica do 16 godina. Sedmo mjesto u zauzeo je Karlo Papratović u uzrastu dječaka do 10 godina te Ante Blažević u uzrastu dječaka do 12 godina. Natjecatelje je vodio trener Danijel Topić.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »