Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Josipovčani najuspješniji u ribolovu

Na jezeru Jošava jučer, u nedjelju 23. kolovoza, u organizaciji ZŠRU Đakova završio je 21. CROATIAN CARP CUP JOŠAVA 2020., natjecanje u ribolovu na šarana i amura, na kojemu je sudjelovalo 20 ekipa:...

Na jezeru Jošava jučer, u nedjelju 23. kolovoza, u organizaciji ZŠRU Đakova završio je 21. CROATIAN CARP CUP JOŠAVA 2020., natjecanje u ribolovu na šarana i amura, na kojemu je sudjelovalo 20 ekipa: Bicko Selo, Đakovo- 7 ekipa, Donji Andrijevci, Semeljci- 2 ekipe, Široko Polje, Dragotin, Čepin, Josipovac Punitovački- 2 ekipe, Našice- 3 ekipe i Jarmina.

Natjecanje je trajalo 72 sata, od četvrtka do nedjelje. Suci su bili Josip Filipović i Dragan Barišić uz vrhovnog suca, ujedno i predsjednika ZŠRU Zvonka Zorića. Nakon svakog od 7 vaganja, fotografiranja ribe i obaveznog poljupca ribiča ulovljenoj ribi ista se pred sucima neozlijeđena vraćala u jezero. Ukupno je ulovljeno 632 kg ribe, a 2 ekipe Josipovca Punitovačkog zauzele su 1. i 2. mjesto s pripadajućim im peharima.

Ekipa CT „Karas“ (Dražen Kukučka- Roki i Petar Kuric, osnovnoškolac, ujedno i najmlađi sudionik) sa 1. mjestom ulovila je 83,600 kg. Drugi su bili josipovačka ekipa CT „Šogori“ (Danijel Mićan, Miroslav Mićan i Josip Kanisek- Gonzo), sa ulovom od 82,975. kg ulova i osvojenim peharom, a treća je bila ekipa CT „Tomislav“ iz Bickog sela s ulovom od 66,085 kg ulova. Statua za naj ulov, za najveću ulovljenu ribu, amura od 12,550 kg pripala je josipovačkim „Šogorima“, a amura je ulovio Josip Kanisek.

Tekst i foto: Mirko Knežević

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »