Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Josipovčani na Uskrsni ponedjeljak obilježili ,,Memorijal Josip Krha-Bajo''

Jučer 5. travnja, na Uskrsni ponedjeljak, održan je 18. po redu ,,Memorijal Josip Krha-Bajo''. Memorijal je organiziran od strane josipovačke Ribičke udruge Karas na ribnjaku Drljak u sjećanje na...

 • Jučer 5. travnja, na Uskrsni ponedjeljak, održan je 18. po redu ,,Memorijal Josip Krha-Bajo''. Memorijal je organiziran od strane josipovačke Ribičke udruge Karas na ribnjaku Drljak u sjećanje na tragično preminulog ribiča. Ukupno je sudjelovalo 15 ekipa svaka sa po dva člana i štapa. Pecao se, odnosno bodovao šaran i amur po sistemu „uhvati pa pusti“. Zbog vremenskih neprilika, 9 ekipa ostalo je bez ulova, a pobjednici Zlatko Stuhli i sin Stjepan ulovili su šarana, težine 6,85 kg. Drugo mjesto pripalo je Mislavu Kristeku i Slavenu Komaru sa 2 šarana težine 5, 38 kg, a treće mjesto Đakovčanima Mihaelu i Kruni Gaiger koji su ulovili 2 šarana težine 2,46 kg., a nagradu su prepustili četvrto plasiranima Draženu Kukučki i Mariju Komaru. Ukupno je ulovljeno 9 riba, težine otprilike 19 kg. Suci Memorijala bili su Želimir Hulak i Branko Kuric dok je najmlađi natjecatelj bio Bistrik Vavra. Obilježavanje Memorijala privedeno je kraju uručenjem nagrade Josipu Kristeku za ribara 2020. godine dok je druženje nastavljeno uz fiš paprikaš.

  2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu - Sport - Novi Radio, Đakovo

  2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu

  Naša mlada sugrađanka Donatella Sertić i ovaj vikend je bila uspješna

  Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

  Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

  Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

  Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »