Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Josipovac Punitovački: Noćni turnir u malom nogometu

U Josipovcu Punitovačkom održan je u četvrtak, petak i subotu, 21., 22. i 23 . srpnja, u organizaciji NK „Omladinac“ tradicionalni, dvadeset i četvrti trodnevni malonogometni noćni turnir na...

U Josipovcu Punitovačkom održan je u četvrtak, petak i subotu, 21., 22. i 23 . srpnja, u organizaciji NK „Omladinac“ tradicionalni, dvadeset i četvrti trodnevni malonogometni noćni turnir na kojemu je sudjelovalo 14 ekipa. Uz nekoliko ekipa iz susjednih sela, većina su bile ekipe domaćina.

U uvodnom dijelu sve tri večeri zaigrale su 3 ekipe domaćih pionira, a u revijalnom dijelu turnira treće večeri zaigrale su 2 ekipe josipovačkog ljepšeg spola.

Pokrovitelj je bila Općina Punitovci uz brojne sponzore, a glavna nagrada tombole uz Tv prijemnik bio je poklon josipovačke obitelji Stjepana i Damira Pastve, sedmodnevno ljetovanje za 2 osobe u Medulinu. Najbolje ekipe su bile ekipe domaćina. Prvaci turnira su „Banasovci“, drugi „Guti$arteco“, a treći „Sinkolit“.

Najbolji vratar je Alen Gavljak, najbolji strijelac Igor Stuhli, najbolji igrač Karlo Eling. Suci su bili Rajko Ač iz Štrosmajerovca i i Mato Jagodin iz Đakova, a turnir je vodio veteran Ivica Oslić. Pehare i statue najboljima kao i prelazni pehar uručio je predsjednik kluba Ivica Gabajček.

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu - Sport - Novi Radio, Đakovo

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu

Naša mlada sugrađanka Donatella Sertić i ovaj vikend je bila uspješna

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »