Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Josipovac Punitovački: 6. SPIN Kup privukao 49 natjecatelja

Na ribnjaku u Drljaku RU „Karas“ Josipovca Punitovačkog, a povodom 6. SPIN KUPA, okupilo se jučer 14. studenog 49 natjecatelja s područja Slavonije i Baranje (Đakovo, Donji Miholjac, Rakitovica,...

Na ribnjaku u Drljaku RU „Karas“ Josipovca Punitovačkog, a povodom 6. SPIN KUPA, okupilo se jučer 14. studenog 49 natjecatelja s područja Slavonije i Baranje (Đakovo, Donji Miholjac, Rakitovica, Slavonski Brod, Gunja, Đurđenovac, Osijek, Budrovci, Čepin, Saravaš, Podravski Podgajci i domaćin Josipovac Punitovački). Riječ je o natjecanju po sistemu uhvati pa pusti s umjetnim mamcima na štuku, smuđa, soma i bassa. Četrnaest natjecatelja ulovilo je u vremenu od 8 do 12 sati ukupno 18 riba, ukupne težine 5,90 kg., a 35 natjecatelja nije imalo ulova. Najbolji je bio Mario Komar domaći ribolovac sa 3 smuđa težine 1,80 kg. Drugi je bio prošlogodišnji pobjednik Zvonimir Stanić iz Podravskih Podgajaca sa 2 štuke težine 0,63 kg, a treći Danijel Mićan, domaći ribolovac sa 1 štukom težine 0,61 kg. Najmlađi natjecatelj bio je osmogodišnji učenik iz Đakova Dino Tremboš. Tri najbolja natjecatelja nagrađena su drvenim statuama koje je izradio Josip Labak- Grizli.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »