Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Josipovac: Održan 1. šaranski Carp Cup

Na ribnjaku u Drljaku josipovačke RU „Karas“ u neprekidnom trajanju od 48 sati, od petka do nedjelje 10. listopada održan je 1. šaranski Carp Cup, natjecanje u ribolovu na šarana i amura. Natjecalo...

Na ribnjaku u Drljaku josipovačke RU „Karas“ u neprekidnom trajanju od 48 sati, od petka do nedjelje 10. listopada održan je 1. šaranski Carp Cup, natjecanje u ribolovu na šarana i amura. Natjecalo se 9 ekipa, 3 iz Đakova, 1 iz Čepina, 1 iz Punitovaca i 3 ekipe domaćina. Lovilo se po sistemu „uhvati pa pusti“.

Najbolja je bila ekipa CT Izidori, Đakovo sa 73,63 kg ulova, drugi su bili CT Linjak, Punitovci, a treći ekipa domaćina, CT Kumovi. Najulov, šaran od 16,18 pripao je ekipi CT Izidori, Đakovo. Tri ekipe ostale su bez ulova, a ukupno je ulovljeno 31komad ribe.

Prosjek ulovljenih komada je 6,6 kg. Sudili su Mislav Kristek, Josip Ćano, Branko Kuric i Josip Kanisek, Gonzo. Prve 3 ekipe nagrađene su medaljama, peharima i novčanim iznosom. Unatoč kiši koja je natjecatelje pratila sve vrijeme natjecanja nije bilo odustajanja ekipa.

KUP Borovik 2024. - Sport - Novi Radio, Đakovo

KUP Borovik 2024.

Slavonska utrka lađa održava se 29. lipnja na jezeru Borovik

Donatella zlatna u Valpovu - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella zlatna u Valpovu

U nedjelju, dana 21. travnja, 2024.godine, Valpovo je bilo domaćin 3.kola Otvorene karate lige Osječko- baranjske županije....

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »