Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Jošava: Kup Hrvatske kajakaške lige

U subotu, 26. kolovoza, od 11 sati na jezeru Jošava održava se Kup Hrvatske kajakaške lige u kajaku i kanuu na mirnim vodama za mlađe kadete, kadete i mlađe juniore. Kupovi se održavaju u disciplinama...

U subotu, 26. kolovoza, od 11 sati na jezeru Jošava održava se Kup Hrvatske kajakaške lige u kajaku i kanuu na mirnim vodama za mlađe kadete, kadete i mlađe juniore.

Kupovi se održavaju u disciplinama mlađi juniori i juniorke, kadeti i kadetkinje, mlađi kadeti i mlađe kadetkinje te škola kajaka dječaci i djevojčice.

Kategorije Kupa RH: škola kajaka do 10 godina, mlađi kadeti 11 i 12 godina, kadeti 13 i 14 godina, mlađi juniori 15 i 16 godina.

Prijave za sudjelovanje šaljite na adresu Hrvatskog kajakaškog saveza najkasnije do 22. kolovoza 2023. do 12:00 sati ili na e-mail vinko.savez@gmail.com. Na Kupu Hrvatske i SVU Đakovo ima svoju mladu predstavnicu Anu Matijaković!

Izvor i foto: SVU Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »