Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Gostovanje mladih košarkaša iz Budimpešte

Od četvrtka 8. lipnja pa do nedjelje 11. lipnja mladi košarkaši HONVEDA iz Budimpešte bili su gosti Košarkaškog kluba ĐAKOVO. Gostovanje mladih košarkaša kultnog madžarskog sportskog kolektiva...

Od četvrtka 8. lipnja pa do nedjelje 11. lipnja mladi košarkaši HONVEDA iz Budimpešte bili su gosti Košarkaškog kluba ĐAKOVO. Gostovanje mladih košarkaša kultnog madžarskog sportskog kolektiva realizirano je u suradnji sa bivšim đakovačkim košarkašem Zoranom Marjanovićem koji dugi niz godina živi i radi u Budimpešti te je ujedno i jedan od košarkaških trenera. Mladići HONVEDA odigrali su ukupno tri utakmice, u petak i nedjelju igrali su protiv KK ĐAKOVA dok je subotnji susret odigran u Belišću protiv istoimenog suparnika. Osim sportske dimenzije, ovo je bila prilika da se madžarska sportska ekspedicija upozna sa Gradom Đakovom i njegovim znamenitostima. Mladi Đakovčani pokazali su uvjerljivu igru i ostvarili nadmoćne pobjede te tako dokazali da nisu slučajno među prvih osam ekipa u Hrvatskoj, doznali smo od predsjednika KK Đakovo Roberta Majstorovića. “Izražavamo još jednom zahvalnost KK HONVED te bivšem suigraču Zoranu Marjanoviću na ovom susretu te se nadamo da je to početak dobre regionalne sportske suradnje. Veselimo se budućim susretima ovog tipa.”, rekao je Majstorović.  
Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek" - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek"

Donatella se natjecala u dvije kategorije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »