Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Gimnastički klub ''Fit'' Đakovo nastupio u Osijeku

Nakon tri regionalna kola, tri su se djevojke Gimnastičkog kluba "Fit" Đakovo izborile za Prvenstvo Hrvatske u Obaveznom programu. To su Ena Batinić, Eva Mari Labak i Sara Buljan. U nedjelju 5.6. u...

Nakon tri regionalna kola, tri su se djevojke Gimnastičkog kluba "Fit" Đakovo izborile za Prvenstvo Hrvatske u Obaveznom programu. To su Ena Batinić, Eva Mari Labak i Sara Buljan.

U nedjelju 5.6. u Gradskom vrtu u Osijeku održano je Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj gimnastici Obaveznog programa. Nastupilo je po 40 gimnastičarki u svakoj kategoriji iz cijele Hrvatske. Ena Batinić u mlađim juniorkama zauzela je 21. mjesto s 59.133 boda, Eva Mari Labak u kategoriji juniorki zauzela je 22. mjesto s 57.865, a Sara Buljan u kategoriji mlađih seniorki zauzela je 24. mjesto s 57.599 bodova. Za klub su sudile Ljubica Vonić i Tanja Čatić. Trenerica je Željka Rossi.

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek" - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek"

Donatella se natjecala u dvije kategorije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »