Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Finale Kupa HNS Središte Osijek odigrat će se na Pazarištu

U četvrtak 16. studenog Pazarište će biti mjesto čak tri finala Kupa HNS Središte Osijek, za starije pionire, kadete i juniore, objavili su na svojim stranicama HNK Đakovo Croatija. Snage će odmjeriti...

U četvrtak 16. studenog Pazarište će biti mjesto čak tri finala Kupa HNS Središte Osijek, za starije pionire, kadete i juniore, objavili su na svojim stranicama HNK Đakovo Croatija. Snage će odmjeriti HNK Cibalia, NK Osijek, HNK Đakovo Croatia i NK Slavonija Požega.

Očekuje se nastup od 120 igrača iz 6 momčadi. Sportski duh, zdravlje, kako fizičko tako i mentalno od izuzetne je važnosti za svakoga pojedinca te upravo ovaj događaj neka bude prilika za sve nas. Cilj je dodatno razviti svijest o važnosti sporta i aktivnosti u razvoju svih nas, posebice djece, poručuju iz HNK Đakovo Croatia.

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek" - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek"

Donatella se natjecala u dvije kategorije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »