Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Finale Kupa HNS Središte Osijek odigrat će se na Pazarištu

U četvrtak 16. studenog Pazarište će biti mjesto čak tri finala Kupa HNS Središte Osijek, za starije pionire, kadete i juniore, objavili su na svojim stranicama HNK Đakovo Croatija. Snage će odmjeriti...

U četvrtak 16. studenog Pazarište će biti mjesto čak tri finala Kupa HNS Središte Osijek, za starije pionire, kadete i juniore, objavili su na svojim stranicama HNK Đakovo Croatija. Snage će odmjeriti HNK Cibalia, NK Osijek, HNK Đakovo Croatia i NK Slavonija Požega.

Očekuje se nastup od 120 igrača iz 6 momčadi. Sportski duh, zdravlje, kako fizičko tako i mentalno od izuzetne je važnosti za svakoga pojedinca te upravo ovaj događaj neka bude prilika za sve nas. Cilj je dodatno razviti svijest o važnosti sporta i aktivnosti u razvoju svih nas, posebice djece, poručuju iz HNK Đakovo Croatia.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »