Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Europska liga uličnog nogometa - Ghetto Games u Đakovu

U Đakovu će se u petak, 22. travnja, održati međunarodni sportsko-zabavni spektakl – turnir u uličnom nogometu „Ghetto Football Euro League 2022”, koji će se potom nastaviti i u nizu europskih...

U Đakovu će se u petak, 22. travnja, održati međunarodni sportsko-zabavni spektakl – turnir u uličnom nogometu „Ghetto Football Euro League 2022”, koji će se potom nastaviti i u nizu europskih i nogometnih metropola. Natjecanje će otvoriti upravo Đakovo, pa će se naš grad tako naći rame uz rame s europskim i nogometnim gradovima poput Amsterdama, Budimpešte, Praga, Kopenhagena, Berlina i drugih.

Čast da Đakovo bude domaćin poznatog natjecanja uločnog nogometa, možemo zahvaliti našem freestyleru Rafaelu Spajiću i njegovom dugogodišnjem promoviranju uličnog nogometa.

Natjecanje će se održati na Strossmayerovu trgu ispred katedrale, igra se u kavezu (koji je otprilike dužine 18m, te širine 10m), za natjecanje će bit spremna tri takva kaveza. Na natjecanju sudjeluju dvije dobne skupine, jedna od 16+ godine, te jedna ispod 16 godina. Također, bit će i posebna kategorija za djevojke/ žene.

Od „popratnih" (zabavnih) događaja, planira se natjecanje s najboljih 8 freestylera iz područja ovog dijela Europe - za njih će se prije održati online kvalifikacije. Također, bit će tu i natjecanje 1 protiv 1 u specijaliziranom kavezu (manjem od ostalih). Planiran je dolazak raznih sportskih sudionika, klubova, igrača te i „influencera" iz područja Slavonije i RH. Samo natjecanje će se moći pratiti uživo iz cijelog svijeta preko Live Streama, a događaj će bit ispraćen i na mnogim kanalima na društvenim mrežama.

Planiran je dolazak i raznih sportskih sudionika, klubova, igrača te „influencera“ iz područja Slavonije i RH. Natjecanje će se moći pratiti i uživo iz cijelog svijeta preko Live Streama.

KUP Borovik 2024. - Sport - Novi Radio, Đakovo

KUP Borovik 2024.

Slavonska utrka lađa održava se 29. lipnja na jezeru Borovik

Donatella zlatna u Valpovu - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella zlatna u Valpovu

U nedjelju, dana 21. travnja, 2024.godine, Valpovo je bilo domaćin 3.kola Otvorene karate lige Osječko- baranjske županije....

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »