Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Ekipno prvenstvo Hrvatske za žene u ubrzanom šahu

Osijek je u subotu i nedjelju bio centar ženskog hrvatskog šaha. Dva dana s ubrzanim tempom 25 min +15 sekundi po potezu za svaku igračicu trajala je borba za nove prvakinje u ovoj šahovskoj disciplini....

Osijek je u subotu i nedjelju bio centar ženskog hrvatskog šaha. Dva dana s ubrzanim tempom 25 min +15 sekundi po potezu za svaku igračicu trajala je borba za nove prvakinje u ovoj šahovskoj disciplini.

Nakon pet odigranih kola uvjerljivo su pobijedile seniorke riječke Liburnije koje su igrale u sastavu: Borka Frančišković, Ena Cvitan i aktualna državna prvakinja Patricija Vujnović. Druge su bile seniorke Buševca koje je predvodila velemajstorica Mirjana Medić, a treće seniorke iz Đurđevca predvođene hrvatskom reprezentativkom Noemi Špiranec.

Vrlo dobro, četvrto mjesto osvojile su seniorke Dame iz Đakova dok su peto i šesto mjesto sa jednakim brojem meč bodova podijelile mlade snage iz Velimirovca i Strizivojne.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »