Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Dvije pobjede Andreja Kedveša u Azerbajdžanu

U subotu je u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana, održan borilački događaj organizacije Mix Fight Championship na kojemu je nastupio i Andrej Kedveš, član đakovačkog kickboxing kluba “Blitz”....

U subotu je u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana, održan borilački događaj organizacije Mix Fight Championship na kojemu je nastupio i Andrej Kedveš, član đakovačkog kickboxing kluba “Blitz”. Natjecanje je održano kao turnir četiri borca, a u polufinalu i finalu najboljim se pokazao Andrej ostvarivši dvije pobjede u jednoj večeri. Prvo je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Albanskog borca Helshanija, a zatim prekidom nakon 2. runde i domaćeg AzerbejdžancaNagijeva pred prepunom arenom domaćih navijača. Ovime je Andrej izborio plasman na veliku završnicu krajem godine u Frankfurtu.

Informacija i foto: fb KK "Blitz"

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču

Sudjelovanjem na Svjetskoj ligi mladih u Poreču, Donatella je zaokružila prvi dio uspješne sezone

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »