Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Duvnjak i ekipa danas protiv Crne Gore

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju očekuje danas nastup na Europskom prvenstvu. Prva utakmica je protiv Crne Gore, a u skupini A još ćemo igrati s Bjelorusijom i Srbijom. Đakovčanin Domagoj Duvnjak,...

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju očekuje danas nastup na Europskom prvenstvu. Prva utakmica je protiv Crne Gore, a u skupini A još ćemo igrati s Bjelorusijom i Srbijom. Đakovčanin Domagoj Duvnjak, kapetan hrvatske rukometne reprezentacije, rekao je kako je Crna Gora odlična ekipa, pobijedili su Dansku, svjetskog prvaka, igraju jako agresivnu obranu, tako da će morati biti jako skoncentrirani. Europsko prvenstvo na kojem prvi put u povijesti sudjeluju 24 reprezentacije, četrnaesto je po redu. S četiri naslova europskog prvaka Švedska je najuspješnija do sada. Jedan naslov prvaka manje ima Francuska. Hrvatska je pri samom vrhu. S dvije srebne i tri brončane medalje, Hrvatska je na diobi trećeg mjesta kada se gleda ukupni broj medalja, u društvu sa Švedskom i Francuskom. Nedostaje joj zlato, o kojem godinama sanjaju igrači ali i cijela Hrvatska. Kako će startati Duvnjak i ekipa saznat ćemo danas s početkom u 20:30 sati.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »