Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Duvnjak i ekipa danas protiv Crne Gore

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju očekuje danas nastup na Europskom prvenstvu. Prva utakmica je protiv Crne Gore, a u skupini A još ćemo igrati s Bjelorusijom i Srbijom. Đakovčanin Domagoj Duvnjak,...

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju očekuje danas nastup na Europskom prvenstvu. Prva utakmica je protiv Crne Gore, a u skupini A još ćemo igrati s Bjelorusijom i Srbijom. Đakovčanin Domagoj Duvnjak, kapetan hrvatske rukometne reprezentacije, rekao je kako je Crna Gora odlična ekipa, pobijedili su Dansku, svjetskog prvaka, igraju jako agresivnu obranu, tako da će morati biti jako skoncentrirani. Europsko prvenstvo na kojem prvi put u povijesti sudjeluju 24 reprezentacije, četrnaesto je po redu. S četiri naslova europskog prvaka Švedska je najuspješnija do sada. Jedan naslov prvaka manje ima Francuska. Hrvatska je pri samom vrhu. S dvije srebne i tri brončane medalje, Hrvatska je na diobi trećeg mjesta kada se gleda ukupni broj medalja, u društvu sa Švedskom i Francuskom. Nedostaje joj zlato, o kojem godinama sanjaju igrači ali i cijela Hrvatska. Kako će startati Duvnjak i ekipa saznat ćemo danas s početkom u 20:30 sati.

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek" - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek"

Donatella se natjecala u dvije kategorije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »