Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Drugi nogometni turnir “Đakovo igraj 2023.“ - do pobjede!

Pod geslom „Do pobjede!“, a u organizaciji Škole nogometa HNK Đakovo Croatia u nedjelju je (20. kolovoza 2023. godine) na stadionu ovog nogometnog kluba u Đakovu održan nogometni turnir za djecu...

Pod geslom „Do pobjede!“, a u organizaciji Škole nogometa HNK Đakovo Croatia u nedjelju je (20. kolovoza 2023. godine) na stadionu ovog nogometnog kluba u Đakovu održan nogometni turnir za djecu „Đakovo igraj 2023.“

Želja organizatora bila je okupiti sve nogometaše, sportaše, suradnike, prijatelje i njihove obitelji kako bi dva dana zajedničkim snagama dodatno razvijali svijest o važnosti sporta i aktivnosti u razvoju svih ljudi, posebice djece. I u tomu su uspjeli. Na turniru je sudjelovalo 17 ekipa s područja Đakovštine i cijele Osječko-baranjske županije, odnosno ukupno više od 400 igrača/nogometaša iz kategorije 2013./2014. godište (7+1).

Prilikom svečanog otvaranja turnira mlade nogometaše, njihove trenere i roditelje te gledatelje pozdravio je zamjenik župana Osječko-baranjske županije Josip Miletić. Naglasio je značaj sporta za razvoj svakog djeteta i svake osobe, te podršku Osječko-baranjske županije koja će 2024. godine biti Europska regija sporta, što će sportske aktivnosti i infrastrukturu podići na još višu razinu.

- Sportski duh, zdravlje kako fizičko tako i mentalno od izuzetne je važnosti za svakoga pojedinca i upravo ovaj turnir neka bude prilika za sve nas - poručili su organizatori turnira.

Tekst i foto: OBŽ

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču

Sudjelovanjem na Svjetskoj ligi mladih u Poreču, Donatella je zaokružila prvi dio uspješne sezone

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »