Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Dodijeljena priznanja najboljim sportašima, sportašicama i sportskim kolektivima za 2022. godinu

Jučer, 20. ožujka u Centru za kulturu Đakovo dodijeljena su priznanja najboljim sportašima, sportašicama i sportskim kolektivima u 2022. godini. Najboljim sportašem proglašen je Andrej Kedveš...

Jučer, 20. ožujka u Centru za kulturu Đakovo dodijeljena su priznanja najboljim sportašima, sportašicama i sportskim kolektivima u 2022. godini. Najboljim sportašem proglašen je Andrej Kedveš iz Kickboxing kluba Blitz Đakovo, a najbolja sportašica je Anja Belvanović iz Teniskog kluba Đakovo. Najbolje mlade nade su također iz Teniskog kluba Đakovo, a to su Dora Belvanović i Ivan Bobetić. U kategoriji najbolji muški kolektiv proglašen je Kickboxing klub Blitz, a najbolji ženski kolektiv je Atletski klub Sla Ante Perić Đakovo, posebno ženska ekipa atletičarki. Priznanje za najboljeg trenera u prošloj 2022. godine dobio je Danijel Šimundić, Kickboxing klub Blitz. Nagrada za izniman doprinos razvoju i promociji sporta pripala je Stjepanu Ljubelju.

Foto: Đakovo Live

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu - Sport - Novi Radio, Đakovo

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu

Naša mlada sugrađanka Donatella Sertić i ovaj vikend je bila uspješna

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »