Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Danas u Opus Areni nova nogometna poslastica

Na osječkom stadionu u Opus Areni danas će se s početkom u 20 sati odigrati nogometna utakmica Europske konferencijske lige između NK Osijeka i Zalaegerszegi TE. Policijski službenici Policijske...

Na osječkom stadionu u Opus Areni danas će se s početkom u 20 sati odigrati nogometna utakmica Europske konferencijske lige između NK Osijeka i Zalaegerszegi TE.

Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske obavljat će foto i video snimanje na cijelom području Policijske uprave osječko-baranjske prije, za vrijeme i nakon odigravanja nogometne utakmice.

Kako se očekuje veliki broj posjetitelja, a ulazak vozilima na parkiralište stadiona bit će dopušten samo posjetiteljima s propusnicom i službenim osobama, preporuka je da se na utakmicu dođe alternativnim prijevoznim sredstvima.

Građani koji unatoč savjetima ipak krenu svojim osobnim vozilima do odredišta, moraju se pridržavati uputa policijskih službenika koji će regulirati promet, kao i izbjegavati parkiranje na nedozvoljenim mjestima.

Izvor: PU OBŽ

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »