Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovo: Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku za juniorke, juniore i kadete

Đakovo će ovoga vikenda biti grad odbojke na pijesku. Naime, u subotu i nedjelju, 19. i 20. lipnja, na terenima pokraj gradskih bazena održat će se prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku za juniorke...

Đakovo će ovoga vikenda biti grad odbojke na pijesku. Naime, u subotu i nedjelju, 19. i 20. lipnja, na terenima pokraj gradskih bazena održat će se prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku za juniorke i juniore te kadete, a domaćin je Klub odbojke na pijesku "Đakovo".

U ženskoj konkurenciji nastupit će 8 ekipa, a osim KOP Đakova i OK Đakova svoj nastup su prijavile ekipe: KOP Žnjan, KOP Siget, KOP Čakovec, KOP Retfala, HAOK Žal Banjole i AOK Osijek. U muškoj konkurenciji četiri su ekipe potvrdile nastup: KOP Zagreb, KOP Čazma, KOP Retfala i AOK Osijek. Đakovo će predstavljati dvije ekipe s ukupno 12 djevojaka.

Juniorke će utakmice grupne faze odigravati u subotu od 10 i 30 sati, a u nedjelju su planirane polufinalne utakmice, utakmica za treće mjesto te finalni dvoboj. Kadeti će svoj turnir odraditi u nedjelju gdje će četiri ekipe odigravati međusobne dvoboje. Za sve nedjeljne dvoboje osiguran je televizijske prijenose te će nedjeljni ženski program biti izravno prenošen na kanalu Sportske TV.

Foto: Facebook OK Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »