Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovo domaćin Europske lige uličnog nogometa

U Đakovu će se u ponedjeljak, 25. rujna održati međunarodni sportsko-zabavni spektakl – turnir u uličnom nogometu „Ghetto Football Euro League 2023”, koji će se potom nastaviti i u nizu europskih...

U Đakovu će se u ponedjeljak, 25. rujna održati međunarodni sportsko-zabavni spektakl – turnir u uličnom nogometu „Ghetto Football Euro League 2023”, koji će se potom nastaviti i u nizu europskih i nogometnih metropola. Natjecanje će otvoriti upravo Đakovo, pa će se naš grad tako naći rame uz rame s europskim i nogometnim gradovima poput Amsterdama, Budimpešte, Praga, Kopenhagena, Berlina i drugih. Čast da Đakovo bude domaćin poznatog natjecanja uličnog nogometa, možemo zahvaliti našem freestyleru Rafaelu Spajiću i njegovom dugogodišnjem promoviranju uličnog nogometa.

Naime, Đakovo će drugu godinu zaredom biti domaćin Europske lige uličnog nogometa. Organizatori su Ghetto Games inače iz Latvije. Turnir će se organizirati na Strossmayerovom trgu od 17 sati prema sistemu 3 x 3. Pobjednik će dobiti priliku sudjelovati na završnici turnira u Latviji.

Bronca za Donatellu i članice KK Nova Gradiška - Sport - Novi Radio, Đakovo

Bronca za Donatellu i članice KK Nova Gradiška

U nedjelju 14. travnja 2024., naša sugrađanka, karatistica Donatella Sertić bila je  u Ivanjoj Reci gdje je održan karate Kup Hrvatske za mlađe uzraste

Čak 6 hrvatskih finala u Osijeku! - Sport - Novi Radio, Đakovo

Čak 6 hrvatskih finala u Osijeku!

Danas od 15 sati kreće drugi kvalifikacijski dan

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »