Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovo Croatia pobjednik Memorijalnog turnira "Vlado Liović"

Pod pokroviteljstvom HNS-a i ŽNS-a osječko baranjskog u Osijeku je pobjedom Đakovo Croatije završen Memorijlani nogometni turnir „Vlado Liović“ u sjećanje na tog istaknutog člana Saveza i trenera...

Pod pokroviteljstvom HNS-a i ŽNS-a osječko baranjskog u Osijeku je pobjedom Đakovo Croatije završen Memorijlani nogometni turnir „Vlado Liović“ u sjećanje na tog istaknutog člana Saveza i trenera više klubova. Sudjelovali su Đakovo Croatia , NAŠK iz Našica i županijski prvoligaš Olimpija. Turnir se igrao po sustavu „svatko sa svakim“, ali po jedno poluvrijeme. Đakovčani su protiv Olimpije odigrali neriješeno 1:1.Nakon kaznenih udaraca Đakovčani su bili bolji rezultatom 6:4. U drugoj utakmici između Olimpije i NAŠK-a bolji su bili Našičani rezultatom 2:1.U odlučujućoj utakmici između Đakovčana i Našičana odlučio je kazneni udarac te je na kraju konačni rezultat utakmice bio 1:0.
Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek" - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek"

Donatella se natjecala u dvije kategorije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »