Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovački veterani – 'Humane zvijezde Hrvatske' 0:5!

U okviru programa 51. Đakovačkih vezova danas je na nogometnom igralištu NK Đakova odigrana humanitarna utakmica između veterana Đakova i Humanih zvijezda Hrvatske. Riječ je o već tradicionalnoj...

U okviru programa 51. Đakovačkih vezova danas je na nogometnom igralištu NK Đakova odigrana humanitarna utakmica između veterana Đakova i Humanih zvijezda Hrvatske. Riječ je o već tradicionalnoj utakmici u Đakovu, doznajemo od Đakovčanina Stjepana Jukića, nekadašnjeg igrača NK Osijeka, Šibenika i Zaprešića, japanskog kluba „Sanfrecce Hiroshima“ te kineskih klubova„Qingdao Jonoon“ i „Chongqing Lifan“ Inače, bivši velikani hrvatskog nogometa već su 14 godina okupljeni u Udrugu Humane zvijezde Hrvatske, a zanimljivost je da su svoju stotu humanitarnu utakmicu odigrali prošle godine upravo u Đakovu, doznajemo od Branka Tušeka, predsjednika ove Udruge Među humanim zvijezdama danas se našao i nekadašnji igrač Osijeka, Hajduka, Rijeke i Zadra, te reprezentacije Hrvatske Mato Neretljak Prihod od prodanih ulaznica namijenjen je đakovačkoj Udruzi „Dječji osmijeh“, a iako je rezultat danas bio u drugome planu, recimo da je na poluvremenu bilo 1:0, dok je u konačnici bilo 5:0 za 'Humane zvijezde'. Pokrovitelji utakmice su Grad Đakovo i gradonačelnik Marin Mandarić.
Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek" - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek"

Donatella se natjecala u dvije kategorije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »