Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovački šahisti ostvarili zapažene rezultate

Autor: Novi Radio

Prošloga petka u Našicama je trajalo trodnevno Prvenstvo Osječko-baranjske županije u šahu

Đakovački šahisti ostvarili zapažene rezultate - Novi Radio, Đakovo

U organizaciji Šahovskog saveza Osječko-baranjske županije i Šahovskog kluba „Slavonac“ Našice u Hotelu Park u Našicama, održano je 25. kadetsko i 15. juniorsko natjecanje. Turnir je otvorenog karaktera i na njemu, uz članove 20 klubova s područja Osječko-baranjske županije, sudjelovali su i registrirani igrači iz klubova iz drugih područja Hrvatske. Ukupno se natjecalo 88 mladih šahistica i šahista. Igralo se 9 kola švicarskim sistemom, tempo igre 30+30.

Mladi šahisti ŠK Đakovo Mislav Blažević, Luka Vidić, Petra Vidić, David Vidić, Emanuel Čulo i Mauro Jokić ostvarili su odlične rezultate. Naime, Mislav Blažević prvak je županije do 11 godina, ostvario je srebro u ukupnom poretku. Luka Vidića juniorski je viceprvak županije, srebro u ukupnom poretku do 19 godina i srebro u kategoriji M17. Petra Vidić brončana je kadetkinja županije do 15 godina, osvojila je i broncu u poretku Ž15 te je zlatna u kategoriji Ž13. Zatim, David Vidić osvojio je broncu u kategoriji M9. Emanuel Čulo zauzeo je 5. Mjesto, a Mauro Jokić je 11. u kategoriji M13, izvijestio je ŠK Đakovo.

KUP Borovik 2024. - Sport - Novi Radio, Đakovo

KUP Borovik 2024.

Slavonska utrka lađa održava se 29. lipnja na jezeru Borovik

Donatella zlatna u Valpovu - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella zlatna u Valpovu

U nedjelju, dana 21. travnja, 2024.godine, Valpovo je bilo domaćin 3.kola Otvorene karate lige Osječko- baranjske županije....

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »