Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovački atletičari osvojili 8 medalja

U subotu 27. svibnja u Osijeku je održano natjecanje “Krug za jug”, na kojem je nastupilo 11 članova Atletskog kluba ” SLA - Ante Perić ” Đakovo, a koji su osvojili 8 medalja. Najbolje rezultate...

U subotu 27. svibnja u Osijeku je održano natjecanje “Krug za jug”, na kojem je nastupilo 11 članova Atletskog kluba ” SLA - Ante Perić ” Đakovo, a koji su osvojili 8 medalja.

Najbolje rezultate ostvarili su na 300 m Leonarda Drmić, Bruno Begović, Elena Matić i Andrej Lokmić. Na 600 m Petra Lovrić i Iva Čajkovac dok je Ela Đelatović na 5 km zauzela drugo mjesto. Luna Matić bila je brončana na 600 m, a nastupili su još Mia Rajčić, Matej Mitar i Stipo Đelatović, doznajemo od trenera Zvonka Karolija.

Bronca za Donatellu i članice KK Nova Gradiška - Sport - Novi Radio, Đakovo

Bronca za Donatellu i članice KK Nova Gradiška

U nedjelju 14. travnja 2024., naša sugrađanka, karatistica Donatella Sertić bila je  u Ivanjoj Reci gdje je održan karate Kup Hrvatske za mlađe uzraste

Čak 6 hrvatskih finala u Osijeku! - Sport - Novi Radio, Đakovo

Čak 6 hrvatskih finala u Osijeku!

Danas od 15 sati kreće drugi kvalifikacijski dan

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »