Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovačke rukometašice ostale bez završnice u Poreču zbog sudaca

U subotu je u Virovitici odigrano zaostalo 7. kolo Prve hrvatske rukometne lige za žene gdje su đakovačke rukometašice izgubile, zbog sudaca i delegata koji nije želio saslušati primjedbu, čime...

U subotu je u Virovitici odigrano zaostalo 7. kolo Prve hrvatske rukometne lige za žene gdje su đakovačke rukometašice izgubile, zbog sudaca i delegata koji nije želio saslušati primjedbu, čime su rukometašice ostale bez svojih bodova i završnice u Poreču.

Priopćenjem se oglasila Josipa Režić, predsjednica Upravnog odbora ŽRK Đakovo:

"U sportu redovno čitamo o nepravdi. Zbog nedostataka sudaca,mladosti i neiskustva istih smo često kao klub oštećeni. No sad bi stvarno bilo DOSTA. Naime,u subotu 22.04. se igralo zaostalo 7.kolo 1.HRL U12 u Virovitici ( sa Virovitičkim sucima i delegatom,što smatram vrlo ne korektnim) gdje su naše cure zbog sudaca I delegata koji nije želio saslušati primjedbu ostale bez svojih bodova i bez završnice u Poreča.

Zbog ove nepravde prisiljeni smo javnost upoznati sa tijekom utakmice i pozvati odgovorne da se zapitaju kome su na duši suze naših djevojčica koje su se lavovski borile i vidno bile bolje. Kad samo na Hrvatskom rukometnom savezu pogledate rezultate utakmica Virovitice i Đakova kroz sva kola odmah se da uočiti da je ovo bilo domaćinsko suđenje. Na svom terenu je ekipa Virovitice dobila Đakovo i Ivankovo koje su bile iznad njih na tablici. Vrlo zanimljivo. Pokušali smo ukazati na nepravdu koju nam rade no delegat je odlučio prekinuti utakmicu,pozvati policiju i udaljiti nas iz dvorane. A ostale prisutne legitimirati. Možete li zamisliti djecu koja igraju, bore se,naocigled ih kradu i gledaju kako dolazi policija kod roditelja?! Znači od toga trena je sve krenulo nizbrdo. Iako se sve moglo riješiti samo s prekidom utakmice na minutu dok ne utvrde svoju grešku,isprave je i idemo dalje. No onda bi Virovitica ispala iz borbe za završnicu što njima nikako nije bila opcija. Smatramo da smo oštećeni i to želimo javno iskazati. Dosta je bilo šutnje. Nije sporan jedan gol nego cijelo suđenje. Djeca su naša budućnost i mi im želimo ovim putem poručiti da dignu glavu, poprave krunu i nastave pošteno igrati kao i dosad. A mi kao uprava zajedno sa svim roditeljima,trenerima i ljubiteljima poštene igre ćemo se boriti protiv svake nepravde. Ovim putem želimo čestitati i ekipi Ivankova koja je prošla na završnicu, koja nas je podržavala na utakmici i to nam je puno značilo iako su i oni bili oštećeni.

Kad pogledate sliku gdje se čak i ne vidi sva policija koja je bila ( 2 kombija i 2 auta,) se zapitamo na osnovu čega je pozvana policija i čemu tolika ?! Što se dogodilo?! Ovo je bila dječja utakmica. Unatoč tome što ni sami policajci nisu znali zbog čega su pozvani bili su korektni prema nama. I završilo se tako da je policija utvrdila da nema elemenata za kažnjavanje. Pametnom dosta!" zaključila je Josipa Režić, predsjednica Upravnog odbora ŽRK Đakovo.

Foto: Ženski rukometni klub Đakovo

KUP Borovik 2024. - Sport - Novi Radio, Đakovo

KUP Borovik 2024.

Slavonska utrka lađa održava se 29. lipnja na jezeru Borovik

Donatella zlatna u Valpovu - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella zlatna u Valpovu

U nedjelju, dana 21. travnja, 2024.godine, Valpovo je bilo domaćin 3.kola Otvorene karate lige Osječko- baranjske županije....

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »