Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovačke odbojkašice uvjerljive u pobjedi protiv Brođanki

Đakovačke odbojkašice uvjerljivo idu prema tituli prvaka 2. Hrvatske odbojkaške lige. Jučer su u Slavonskom Brodu zabilježile desetu pobjedu u isto toliko susreta. Nije sve išlo glatko, ali trener...

Đakovačke odbojkašice uvjerljivo idu prema tituli prvaka 2. Hrvatske odbojkaške lige. Jučer su u Slavonskom Brodu zabilježile desetu pobjedu u isto toliko susreta. Nije sve išlo glatko, ali trener Vjeko Barišić pronašao je formulu protiv neugodnih Brođanki. Đakovčanke su ih pobijedile sa 3:1 u setovima.

Nakon odličnog otvaranja susreta, prvi se problemi pojavljuju u drugome setu. Rezultat je 1-1, a utakmica djeluje potpuno izjednačeno. Međutim, mirnije gošće krajem trećeg seta pokazuju da su kvalitetnija ekipa te ga uzimaju rezultatom 23-25 i odlaze na vodstvo od 1-2 u setovima.

Četvrti set odbojkašice su sigurnom igrom osvojile što ih je dovelo do nove, jubilarne pobjede u ovosezonskoj borbi druge lige.

Za OK Đakovo igrale su Lana Buršić, Neva Bušić, Lucija Weh, Ana Maričić, Zdenka Babić, Anela Gajić, Dorotea Habijanec, Lucija Mrkić I Ana Lozić.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »