Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovačke kadetkinje prvakinje regije

Đakovačke kadetkinje prvakinje regije istok. Jučer je u Osijeku, u dvorani JUG održana završnica odbojkaškog prvenstva kadetkinja za Slavoniju i Baranju. U polufinalnim utakmicama sastali su se...

Đakovačke kadetkinje prvakinje regije istok. Jučer je u Osijeku, u dvorani JUG održana završnica odbojkaškog prvenstva kadetkinja za Slavoniju i Baranju. U polufinalnim utakmicama sastali su se OK Đakovo - OK Posavina Brod, te ŽOK Osijek- OK Linga, Osijek. Đakovo je svladao Posavinu 2-0, dok je Osijek sa 2-1, bio bolji od Linge. U finalu odbojkaške OK Đakova zasluženo sa 2-0 pobjeđuju Osijek i tako po prvi puta u svojoj povijesti postaju prvaci regije te zasluženo kao takvi već u četvrtak putuju u Rovinj gdje se odigrava Državno prvenstvo! Sretno, želimo vam uspjeh i na državnom. Za Đakovo su nastupile: Nikol Marošević, Anja Jurić, Zdenka Babić, Tatjana Gajićki, Veronika Habijanec, Ana Jelenčić, Sandra Fundek, Franka Pišl, Anela Gajić, Marija Verhas, Antonija Bradarić, Lora Rajković, Neva Bušić i Julia Šaravanja.  
Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek" - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek"

Donatella se natjecala u dvije kategorije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »