Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovačke gimnazijalke "plesom'' osigurale Državno prvenstvo u Poreču

U srijedu, 11. siječnja u Osijeku održano je Županijsko natjecanje u sportskom plesu za učenike osnovnih i srednjih škola. Na natjecanju je sudjelovalo nekoliko srednjih škola Osječko - baranjske...

U srijedu, 11. siječnja u Osijeku održano je Županijsko natjecanje u sportskom plesu za učenike osnovnih i srednjih škola. Na natjecanju je sudjelovalo nekoliko srednjih škola Osječko - baranjske županije u konkurenciji Urbanih i Umjetničkih plesova.

Iako đakovačke gimnazijalke imaju do sada iskustva u plesu, djevojke su prošle godine osvojile 3. mjesto na natječaju pod nazivom "Virtualni plesni show". Na ovogodišnjem Županijskom natjecanju u Osijeku, djevojke su pomele plesnu konkurenciju svojom plesnom izvedbom i kostimima oduševile stručni žiri te osvojile 1. mjesto i kartu za Državno prvenstvo plesnih skupina koje će se održati u Poreču 7. i 8. veljače.

Plesnu skupinu Mladost '96. Gimnazije A. G. Matoša čine -Irma Mikić 4.d, Lora Slavić 3.b, Petra Lovrić 2.b, Ivana Lovrić 2.b, Ana Ćurić 1.c, Marta Miličević 1.d; voditeljica i mentorica: dr.sc. Mirela Šunda.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »