Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovačka božićna utrka

Nakon jednogodišnje stanke Đakovačka božićna utrka, treća po redu, održat će se u subotu, 18. prosinca s početkom u 17 sati. Sada već tradicionalna, Đakovačka božićna utkra prošle godine...

Nakon jednogodišnje stanke Đakovačka božićna utrka, treća po redu, održat će se u subotu, 18. prosinca s početkom u 17 sati. Sada već tradicionalna, Đakovačka božićna utkra prošle godine nije održana zbog epidemioloških razloga, ali ove je godine, kako je za naš radio rekla organizatorica Sonja Sabo, okupila 300-ak sudionika.

Svaki od sudionika dobit će i prigodan startni paket, a početak utrke je sa Strossmayerova trga.

Sabo napominje da će navedene ulice kroz koje će se odvijati utrka kraće vrijeme biti zatvorene za promet, te ovim putem poziva vozače na razumijevanje.

KUP Borovik 2024. - Sport - Novi Radio, Đakovo

KUP Borovik 2024.

Slavonska utrka lađa održava se 29. lipnja na jezeru Borovik

Donatella zlatna u Valpovu - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella zlatna u Valpovu

U nedjelju, dana 21. travnja, 2024.godine, Valpovo je bilo domaćin 3.kola Otvorene karate lige Osječko- baranjske županije....

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »