Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

BKI Lastavice Đakovo na četvrtom završnom kolu PHB – a u Puli

U Puli je održano četvrto završno kolo Prvenstva Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom. U Pulu su BKI Lastavice išle u sastavu Maja Perica, trener Davor Škalić, Mihajlo Kovačić, trener...

U Puli je održano četvrto završno kolo Prvenstva Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom. U Pulu su BKI Lastavice išle u sastavu Maja Perica, trener Davor Škalić, Mihajlo Kovačić, trener i asistent Mišo Lazar, predsjednica kluba i državna sutkinja Maja Škalić, te Barbara Perica također državna sutkinja boćanja za osobe s invaliditetom. Na četvrtom završnom kolu PHB – a se odlučivalo tko će osvojiti medalje i pehare na kraju natjecateljske sezone 2017. godine. U BC – 2 kategoriji u kojoj se natječe, Maja Perica je zauzela sredinu ljestvice što je dobar rezultat, a Mihajlo Kovačić je u BC – 3 kategoriji u kojoj se natječe natjecateljsku sezonu PHB – a 2017. godine završio na trećem mjestu i osvojio je brončanu medalju i pehar na kraju natjecateljske sezone PHB – a 2017. godine.
Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek" - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek"

Donatella se natjecala u dvije kategorije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »