Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Andrej Kedveš u polufinalu Svjetskog prvenstva u kickboxingu u Portugalu

Nakon pobjede nad Australcem Andrej Kedveš je u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u kickboxingu, koje se održava u Portugalu, deklasirao prvaka Švedske tehničkim nokautom u 3. rundi, javljaju iz Andrejevog...

Nakon pobjede nad Australcem Andrej Kedveš je u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u kickboxingu, koje se održava u Portugalu, deklasirao prvaka Švedske tehničkim nokautom u 3. rundi, javljaju iz Andrejevog kickboxing kluba „Blitz“. U polufinalu ga čeka odličan borac iz Kazahstana koji je do sada izbacio Poljaka i Talijana. Bit će to repriza polufinala sa prošlog SP 2021. u Italiji, kada je u teškom meču slavio borac đakovačkog kickboxing kluba. U drugom se polufinalu sastaju borci iz Turske i Litve. „Medalja je osigurana, ali nadamo se da je ovo tek polovica puta do onoga po čega smo došli ovdje u Portugal.“, poručuju iz kickboxing kluba „Blitz“.

Foto/izvor:Kickboxing klub Blitz

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu - Sport - Novi Radio, Đakovo

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu

Naša mlada sugrađanka Donatella Sertić i ovaj vikend je bila uspješna

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »