Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Ana Berke pobjednica 16. Međunarodnog šahovskog turnira „Dama“

Osijek je ove nedjelje bio domaćin 16. ženskog međunarodnog šahovskog turnira „Dama“ . Turnir je okupio 17 šahistkinja iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Pobijedila je hrvatska reprezentativka...

Osijek je ove nedjelje bio domaćin 16. ženskog međunarodnog šahovskog turnira „Dama“ . Turnir je okupio 17 šahistkinja iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Pobijedila je hrvatska reprezentativka Ana Berke iz Belišća, druga je Slovenka Petra Kejžar, a treća Heike Roklicer Babić članica prvoligaškog Buševca. Najbolja kadetkinja bila je Svea Buchwald iz Osijeka, druga je Tena Babić iz Babine Grede, a treća je Anja Savić također članica osječkog „Ferita“.

Turnir je organizirao ŠK „Dama“ iz Đakova, a šahistkinje je ispred Grada Osijeka i gradonačelnika pozdravio Robert Seligman prvi čovjek Odsjeka za sport Grada Osijeka.

Bronca za Donatellu i članice KK Nova Gradiška - Sport - Novi Radio, Đakovo

Bronca za Donatellu i članice KK Nova Gradiška

U nedjelju 14. travnja 2024., naša sugrađanka, karatistica Donatella Sertić bila je  u Ivanjoj Reci gdje je održan karate Kup Hrvatske za mlađe uzraste

Čak 6 hrvatskih finala u Osijeku! - Sport - Novi Radio, Đakovo

Čak 6 hrvatskih finala u Osijeku!

Danas od 15 sati kreće drugi kvalifikacijski dan

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »