Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

15. Humanitarni turnir u streljaštvu

Povodom Međunarodnog dana bijelog štapa, u subotu, 15. listopada, Ženska inicijativa HNS-a Đakovo i Streljački klub Đakovo organiziraju 15. po redu humanitarni turnir u streljaštvu. U vremenu od...

Povodom Međunarodnog dana bijelog štapa, u subotu, 15. listopada, Ženska inicijativa HNS-a Đakovo i Streljački klub Đakovo organiziraju 15. po redu humanitarni turnir u streljaštvu. U vremenu od 10 do 13 sati u prostorijama Streljačkog kluba, Vij. k. A. Stepinca 10 (Spomen dom Mate Korodve) puca se zračnom puškom pet probnih, a potom 20 metaka u metu. Pet najboljih natjecatelja dobit će medalje, a ostali zahvalnice za sudjelovanje na turniru. Proglašenje pobjednika, dodjela medalja i zahvalnica bit će u 13 sati u navedenim prostorijama. Turnir je humanitarnog karaktera i prihod od kotizacije, koja je 30 kuna, uputit će se Udruzi za slijepe i slabovidne osobe Đakovo.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »