Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

14. izdanje Svjetskog kupa u gimnastici DOBRO WORLD CUP ponovno oduševilo osječku publiku

Osijek i Osječko-baranjska županija i ove su godine domaćini Svjetskog kupa u gimnastici DOBRO WORLD CUP-a koji je ponovno okupio najbolje gimnastičare iz cijeloga svijeta. Prvoga dana natjecanja,...

Osijek i Osječko-baranjska županija i ove su godine domaćini Svjetskog kupa u gimnastici DOBRO WORLD CUP-a koji je ponovno okupio najbolje gimnastičare iz cijeloga svijeta. Prvoga dana natjecanja, u subotu, 10. lipnja 2023. godine osječkoj su se publici predstavili Aurel Benović na parteru i Tijana Korent na preskoku, a iako nisu stigli do medalja, zasluženo su dobili ovacije Osječana u punoj dvorani Gradski vrt.

Natjecanje je pratio i zamjenik župana Mato Lukić koji je naglasio kako 14. DOBRO WORLD CUP ponovno pokazuje izvrsnost u organizaciji velikog međunarodnog događaja. U nedjelju, posljednjeg dana natjecanja, Hrvatska je osvojila dvije brončane medalje. Tin Srbić stao je na postolje preče, a njegova klupska kolegica iz ZTD Hrvatskog sokola Tina Zelčić treća je na gredi.

Svjetski kup u gimnastici sa sobom nosi puno toga dobroga, ne samo u sportskom smislu, već i u turističkom i gospodarskom, ali sport je takav. Donosi nam snažne emocije i plijeni pozornost, a osobito je važan za djecu, mlade i rekretivce. U ova dva dana pobrinuli smo se da se svi natjecatelji osjećaju ugodno u našem gradu i županiji te smo zdušno navijali za naše reprezentativce – kazao je zamjenik župana Mato Lukić.

Tekst i foto: OBŽ

KUP Borovik 2024. - Sport - Novi Radio, Đakovo

KUP Borovik 2024.

Slavonska utrka lađa održava se 29. lipnja na jezeru Borovik

Donatella zlatna u Valpovu - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella zlatna u Valpovu

U nedjelju, dana 21. travnja, 2024.godine, Valpovo je bilo domaćin 3.kola Otvorene karate lige Osječko- baranjske županije....

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »