Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

12 zlatnih medalja za Ju-jitsu klub Factory na prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste

Tijekom vikenda je u Varaždinu održano Ju-jitsu prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste 2023. na kojemu su nastupili članovi đakovačkog Ju-Jitsu kluba Factory te ostvarili izvrstan uspjeh. ,,Odradili...

Tijekom vikenda je u Varaždinu održano Ju-jitsu prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste 2023. na kojemu su nastupili članovi đakovačkog Ju-Jitsu kluba Factory te ostvarili izvrstan uspjeh.

,,Odradili smo turnir sa ukupno 32 natjecatelja koji su se protegli kroz dobne kategorije od U8 do U21. Mogu reći daleko najkvalitetnije odrađeno natjecanje s naše strane i što se tiče prezentacije onog što smo radili u pripremama, ali i organiziranosti. Svaki natjecatelj dobio je jasne takičke upute, a na brifingu ćemo po na osob analizirati odrađeno i adresirati greške. Ukupan rezultat 12 zlatnih medalja - neki od prvaka ušli su u prvu a njih dvoje u čak drugu obranu naslova prvaka za redom, 8 srebrnih i 6 brončanih medalja. Imamo najkvaliteniji omjer pobjeda i poraza na turniru 43 - 23.''

Iz Kluba se zahvljajuju Karlu Dujmoviću i Vladi Blaževiću na coaching asistenciji, treneru Josipu Gajčeviću na kondicijskoj pripremi pojedinaca, bratskom klubu Vinkovačkim Rodama te čestitaju ekipi na ostvarenim rezultatima kao i drugom članu RCG teama JJK Tatami.

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu - Sport - Novi Radio, Đakovo

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu

Naša mlada sugrađanka Donatella Sertić i ovaj vikend je bila uspješna

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »