Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

"Vezovi nisu samo Vezovi gradske vlasti, nego Vezovi svih građana"

Autor: Novi Radio

Predsjednik Županijske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika, Zoran Vinković poručio je na današnjoj press konferenciji da je suludo da se od gradske deponije stvara regionalna deponija. “Odgovorit ću gradskoj vlasti ali i upravi Univerzala, s obzirom na to da direktor ono priopćenje nije napisao vlastitom rukom jer tu se krije potpis malog majstora velike kuhinje. Suludo je da grad Đakovo od svoje deponije, a naveo sam prošli put broj općina koje uopće nisu osnivači trgovačkog društva a koji dovoze ovdje otpad na deponiju Vitika. Suludo je da se od gradske deponije stvara regionalna deponija.” Vinković tvrdi da ima fotografije i dokumentaciju za iznesene tvrdnje vezane uz mljevenu plastiku na posljednjoj press konferenciji i da jedva čeka sudski postupak vezan uz klevetu.

Govora je na press konferenciji bilo i o troškovima vezove koji kako smatra, nekoliko godina stagniraju. Smatram da je neodgovorno i suludo bilo izbacivati priredbe Gastrofesta kao što su Fišijada, Čobanac i Kulenijada kao zaštićeni autohtoni proizvod Đakova, jer Đakovo je grad kulina. Ne želim nikoga uvrijediti, niti naljutiti ali smatram da gastro ponuda na Vezovima ne mogu biti isključivo uštipci, bez obzira iz kojeg dijela Hrvatske dolazili.” Ukoliko se bude vratio na gradonačelničku funkciju Vinković tvrdi , “Ono što ću svakako vratiti u program je doček pola nove godine. To je bila manifestacija koja je privlačila sve veći broj posjetitelja, ne samo ovdje iz Slavonije nego iz čitave Hrvatske i inozemstva. Na kraju samo želim reći da ne vidim razloga da se i ove godine Vezovi politiziraju, smatram da uz predsjednike Vlade i Hrvatski sabor, i predsjednik Republike Hrvatske trebao biti pokrovitelj Đakovačkih vezova, bez obzira na njihove odnose. Vezovi nisu samo Vezovi gradske vlasti, nego Vezovi svih građana.Politika

Sve vijesti
Ekološka "bomba" u Đakovu - Politika - Novi Radio, Đakovo

Ekološka "bomba" u Đakovu

Ovdje se radi o kriminalnom djelu jer je ovo deponija za komunalni otpad, nije deponija za opasni otpad

Izbori za vijeća mjesnih odbora u Đakovu koaliraju HNS, HSS i HSU - Politika - Novi Radio, Đakovo

Izbori za vijeća mjesnih odbora u Đakovu koaliraju HNS, HSS i HSU

Izbori će se odviti paralelno s europskim izborima što ne treba umanjiti njihovu važnost

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »