Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Nova izložba u Muzeju Đakovštine

Autor: Novi Radio

Zbirka sadrži osam priča u kojima autorica tematizira bliske odnose, kako među ljudima, tako i jedan, jednako dubok, a to je čovjek – pas.

Nova izložba u Muzeju Đakovštine - Novi Radio, Đakovo
U petak 10 svibnja 2024. godine s početkom u 19 sati, povodom obilježavanja Dana grada Đakova, u Muzeju Đakovštine bit će otvorena izložba "Rascvjetavanje - Skice iz Edena" autorice Edit Glavurtić i odmah nakon nje promocija autoričine prve knjige, zbirke priča Jagode i papar. " Tematska izložba autoričinih slika uvući će posjetitelje u živopisno, proljetno raspoloženje i ostaviti dojam na svakoga, bili oni ljubitelji mrtve prirode ili ne. Zbirka sadrži osam priča u kojima autorica tematizira bliske odnose, kako među ljudima, tako i jedan, jednako dubok, a to je čovjek – pas.

Edit Glavurtić rođena je u Splitu, a u Zagrebu je završila osnovnu školu i Školu primijenjene umjetnosti.

Odjel zidnih slikarskih tehnika završila je kod prof. Francina Doleneca.  Na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, Odsjek za slikarstvo, diplomirala je 1988. godine u klasi prof. Đure Sedera. U Beču je na Schule für Angewandte Kunst stekla titulu magistra umjetnosti. Članica je Hrvatskog društva likovnih umjetnika. 

Europska konferencija katoličkih liječničkih društava - Kultura - Novi Radio, Đakovo

Europska konferencija katoličkih liječničkih društava

Govoriti će o različitim aspektima ratne medicine, uključujući duhovnu pomoć vojnicima, civilima i zdravstvenim djelatnicima tijekom oružanih sukoba

Drugi Panonski festival knjige u Osijeku - Kultura - Novi Radio, Đakovo

Drugi Panonski festival knjige u Osijeku

Cilj je promocija knjige i pisane riječi te poticanje i njegovanje čitanja domaće i strane literature, posebno kod djece i mladih

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »