Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Na dan parlamentarnih izbora banke neće raditi

Autor: Novi Radio

Neradni dan neće imati nikakvog utjecaja na plaćanja platnim karticama i podizanje gotovine na bankomatima

Na dan parlamentarnih izbora banke neće raditi - Novi Radio, Đakovo

Hrvatska udruga banaka (HUB) izvijestila je da banke u vrijeme održavanja parlamentarnih izbora u Hrvatskoj, u srijedu, 17. travnja, neće raditi, te je pozvala klijente koji imaju ugovorena izravna terećenja da pravodobno osiguraju dovoljna sredstva na računu kako bi se nalog primatelja uspješno proveo. “Plaćanja između računa koji se vode u različitim bankama (međubankovna plaćanja kod kojih platitelj vodi račun u jednoj, a primatelj plaćanja u drugoj banci) odvijat će se u skladu s općim uvjetima, tj. terminskim planom izvršenja platnih transakcija banaka na neradni dan u RH. Neradni dan neće imati nikakvog utjecaja na plaćanja između računa koji se vode u istoj banci, kao što neće imati ni utjecaja na plaćanja platnim karticama i podizanje gotovine na bankomatima”, ističe Hrvatska udruga banaka u priopćenju za javnost.

Gospodarstvo

Sve vijesti
Održan novi sastanak Vlade sa županima u Sisku - Gospodarstvo - Novi Radio, Đakovo

Održan novi sastanak Vlade sa županima u Sisku

Pod predsjedanjem premijera Andreja Plenkovića u Sisku je danas (10. srpnja 2024. godine) održan sastanak Vlade sa županima,...

Uskoro kreću isplate povrata poreza - Gospodarstvo - Novi Radio, Đakovo

Uskoro kreću isplate povrata poreza

Isplata povrata poreza na dohodak počinje 02. svibnja 2024. godine

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »