Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Viškovčanin vozio pijan za što bi mogao platiti 20.000 kn kazne

Jučer, 18. veljače, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu su zaustavljena četiri vozača osobnog automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost...

Jučer, 18. veljače, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu su zaustavljena četiri vozača osobnog automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u poslijepodnevnim satima u Našicama, kada je u nadzoru prometa zaustavljen vozač 47-godišnji hrvatski državljanin iz Viškovaca.

Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 2,22 grama po kilogramu. Za navedeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo

Obavljena je pretraga doma i drugih prostora kao i osobnog automobila kod 38-godišnjaka s područja Đakova

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Učenici su se za ovo natjecanje pripremali više od četiri mjeseca

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »