Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Tomislav Štigler među najboljim hrvatskim maturantima

Mađu najboljim maturantima koje je nagradilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja nalazi se i Đakovčanin Tomislav Štigler. Naime Ministarstvo je i ove godine dodjelilo nagrade najboljim maturantima....

Mađu najboljim maturantima koje je nagradilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja nalazi se i Đakovčanin Tomislav Štigler.

Naime Ministarstvo je i ove godine dodjelilo nagrade najboljim maturantima. Dvojica najuspješnijih dobili su 5 000 dolara odnosno 5 000 eura.

Iako nisu fizički, već putem ZOOM-a, prisustovali svečanosti, Ministarstvo je nagradilo i 43 maturanata – gimnazija i sturkovnih škola. Gimnazijalci su nagrađeni za najbolji postotak riješenosti obveznih predmeta na maturi, dakle Matematike, Hrvatskog i stranog jezika, dok su iz strukovnih nagrađeni s 2 500 kn svi učenici koji su barem jedan ispit riješili stopostotno. Među njima je i Đakovčanin Tomislav Štigler, učenik đakovačke Ekonomske škole "Braća Radić"

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo

Obavljena je pretraga doma i drugih prostora kao i osobnog automobila kod 38-godišnjaka s područja Đakova

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Učenici su se za ovo natjecanje pripremali više od četiri mjeseca

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »