Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Spasonosni lijekovi za oboljele od cistične fibroze, Kaftrio, Kalydeco i Orkambi, konačno su uvršteni na Osnovnu listu HZZO-a.

Spasonosni lijekovi za oboljele od cistične fibroze, Kaftrio, Kalydeco i Orkambi, jučer su konačno uvršteni na Osnovnu listu HZZO-a. Odluku je donijelo Upravno vijeća, a ona bi na snagu stupiti trebala...

Spasonosni lijekovi za oboljele od cistične fibroze, Kaftrio, Kalydeco i Orkambi, jučer su konačno uvršteni na Osnovnu listu HZZO-a. Odluku je donijelo Upravno vijeća, a ona bi na snagu stupiti trebala 15. listopada 2021.

“Sada možemo s lakoćom reći da smo presretni što će preko 150 oboljelih od cistične fibroze u Hrvatskoj konačno mirnije živjeti te moći udahnuti punim plućima", poručili su iz Hrvatske udruge oboljelih od cistične fibroze te se ujedno zahvalili svima koji su im pomogli da dođu do cilja koji za njih život znači.

Foto: FB udruga oboljelih od cistične fibroze

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo

Obavljena je pretraga doma i drugih prostora kao i osobnog automobila kod 38-godišnjaka s područja Đakova

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Učenici su se za ovo natjecanje pripremali više od četiri mjeseca

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »