Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Pitali smo Đakovčane treba li ministar Kuščević otići iz Vlade

Pred premijerom Plenkovićem tjedan je odluke jer se sutra sastaje sa svim koalicijskim partnerima s obzirom na to da HNS traži odlazak Kuščevića iz Vlade, u suprotnom prijete da će iz Vlade i parlamentarne...

Pred premijerom Plenkovićem tjedan je odluke jer se sutra sastaje sa svim koalicijskim partnerima s obzirom na to da HNS traži odlazak Kuščevića iz Vlade, u suprotnom prijete da će iz Vlade i parlamentarne većine izaći – HNS. Iako u premijerovu krugu i dalje ne otkrivaju karte pa je nepoznato hoće li premijer već na koalicijski sastanak doći s odlukom o Kuščeviću ili će se ona kuhati još koji dan, sve se više stječe dojam da je najizglednija opcija Kuščevićev odlazak. Misle li i Đakovčani da je odlazak ministra Kuščevića neminovan, pitali smo danas u anketi.

Vrlo vjerojatno Kuščević će sam podnijeti ostavku da ne ispadne da ga premijer smjenjuje pod pritiskom partnera i oporbe, ali i dalje su sve opcije otvorene.

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo

Obavljena je pretraga doma i drugih prostora kao i osobnog automobila kod 38-godišnjaka s područja Đakova

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Učenici su se za ovo natjecanje pripremali više od četiri mjeseca

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »