Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Nevrijeme pogodilo OBŽ

Autor: Novi Radio

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Novi Radio, Đakovo

Uslijed nevremena koje je zadesilo područje Osječko-baranjske županije u vremenu od 16,22 do iza 22 sata, vatrogasci i ostale dežurne žurne službe (HEP, komunalna poduzeća…) radili su na saniranju štete i posljedica nevremena na stambenim objektima i komunalnoj infrastrukturi u Osijeku, Čepinu, Đakovu, Jagodnjaku, Šećerani, Belom Manastiru, Aljmašu, Ladimirevcima, Višnjevcu, Petrijevcima, Bilju, Samatovcima, Cretu Bizovačkom i Širokom Polju. U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila. Hrvatska elektroprivreda imala je puno intervencija, a uslijed prorade sustava zaštite postrojenja zbog kvara na elektroenergetskoj mreži od 15,51 sati bez napajanja el.energijom ostali su dijelovi naselja Budrovci, Piškorevci I Strizivojna. Broj pogođenih korisnika uslijed navedenog kvara je 2046. Kvar je sukcesivno saniran, a u cijelosti je otklonjen u 18,49 sati, te je uspostavljena redovna opskrba električnom energijom na navedenim područjima, izvijestio je Županijski centar 112.

Nogometni klub Đakovo Croatia na društvenim mrežama je izvijestio da je zbog olujnog nevremena i jakog vjetra, oštećen dio krova na stadionskoj tribini.

Foto:SIB.hrDan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo

U tijeku je obilježavanje Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Održana akcija mjerenja tlaka - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Održana akcija mjerenja tlaka

Akcija je održana pod motom „mjerite pravilno svoj krvni tlak, kontrolirajte ga i živite duže!“

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »