Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Na području PU osječko-baranjske evidentirano je 267 dragovoljnih predaja minsko-eksplozivnih sredstava i oružja

Tijekom 2021. godine na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 267 dragovoljnih predaja minsko-eksplozivnih sredstava i oružja. Građani su na području Policijske uprave osječko-baranjske...

Tijekom 2021. godine na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 267 dragovoljnih predaja minsko-eksplozivnih sredstava i oružja.

Građani su na području Policijske uprave osječko-baranjske dragovoljno predali:

156 komada ilegalnog ( dugog i kratkog) vatrenog oružja, 189 komada ručnih bombi, 13 komada mina, 31078 komada streljiva, 37 kilograma eksploziva i 468 komada drugih eksplozivnih sredstava,

Iz policije podsjećaju građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje.

Pozivaju se građani, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Takva sredstva ne treba donositi u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja. O namjeri predaje obavijeste policiju na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Policija će poslati stručne i osposobljene službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo

Obavljena je pretraga doma i drugih prostora kao i osobnog automobila kod 38-godišnjaka s područja Đakova

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Učenici su se za ovo natjecanje pripremali više od četiri mjeseca

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »