Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Crkve bez blagoslovljene vode, pričest na ruke, ...

Nadbiskup monsinjor Đuro Hranić uputio je preporuke o mjerama zaštite od korona virusa te pozvao sve kršćane na pojačanu molitvu - tim više što smo u korizmenom vremenu. Pozvao je na molitvu za...

Nadbiskup monsinjor Đuro Hranić uputio je preporuke o mjerama zaštite od korona virusa te pozvao sve kršćane na pojačanu molitvu - tim više što smo u korizmenom vremenu. Pozvao je na molitvu za zdravlje svih oboljelih od koronavirusa; članova njihovih obitelji i svih ugroženih na njihovu radnom mjestu; za snagu zdravstvenim djelatnicima i svima koji su u službi bolesnika; za mudre odluke svih odgovornih za javno zdravlje i dobro društva.

Moinsinjor Hranić upozorio je i na prevenciju širenja zaraze te odgovornost jednih za druge. U priopčenju je zamolio sve vjernike da se u slučaju bolesti i pojave simptoma infekcije dišnih putova suzdrže od dolaska na sv. misu i na druga sakramentalna te molitvena slavlja. Također je preporučio i osobama koje su bile u područjima zahvaćenima širenjem zaraze ili su bile u doticaju s osobama koje su vjerojatno ili potvrđeno oboljele od koronavirusa da ne bi trebali dolaziti na misu, kao i osobe starije životne dobi te osobe s kroničnim bolestima. Osobama koje dođu na misu, preporučio je držanje razmaka.

Prema preporukama nadležnih zdravstvenih službi, ispraznit će se škropionice s blagoslovljenom vodom na ulazima u crkve; u euharistijskim slavljima će se izostaviti poziv i gesta pružanja mira, a vjernicima će se preporučiti i uputiti ih na primanje pričesti na ruku.

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo

Obavljena je pretraga doma i drugih prostora kao i osobnog automobila kod 38-godišnjaka s područja Đakova

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Učenici su se za ovo natjecanje pripremali više od četiri mjeseca

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »