Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Advent u Trnavi

Uzbudljivo vrijeme došlo je do Trnave jer se adventska čarolija sprema obasjati srca posjetitelja jednim nezaboravnim čarobnim danom s nizom sadržaja za najmlađe. Advent u Trnavi počinje u subotu,...

Uzbudljivo vrijeme došlo je do Trnave jer se adventska čarolija sprema obasjati srca posjetitelja jednim nezaboravnim čarobnim danom s nizom sadržaja za najmlađe.

Advent u Trnavi počinje u subotu, 16. prosinca na školskom igralištu u Trnavi. Otvorenje Božićne čarolije je u 17 sati, a nastupit će školski mješoviti zbor, plesna skupina OŠ Trnava, zatim slijedi Božićni mini disco i podjela poklona uz Djeda Božićnjaka i sve to do 18 sati. Nakon toga, do 20 sati na rasporedu su Božićne radionice za djecu i Face painting dok će u 20 sati biti koncert TS Quercus.

Tijekom ove božićne subotnje večeri, posjetitelji će imati priliku uživati u ponudi gastro delicija s potpisom adventskih aroma, a koje će pripremiti lokalne udruge. Dan će se završiti spektakularnim vatrometom koji će obasjati nebo i označiti službeni završetak adventske proslave.

Općina Trnava poziva sve sugrađane i posjetitelje na večer ispunjenu glazbom, plesom i zabavom – idealnu prigodu za zajedničku proslavu radosti Božića.

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo

Obavljena je pretraga doma i drugih prostora kao i osobnog automobila kod 38-godišnjaka s područja Đakova

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Učenici su se za ovo natjecanje pripremali više od četiri mjeseca

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »