Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

20. godišnjica osnutka i rada Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije

Deveti stručni skup bračnih i obiteljskih savjetovatelja i obilježavanje 20. godišnjice osnutka i rada Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije s temom „Suvremeni izazovi i pristupi u savjetovanju...

Deveti stručni skup bračnih i obiteljskih savjetovatelja i obilježavanje 20. godišnjice osnutka i rada Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije s temom „Suvremeni izazovi i pristupi u savjetovanju i psihoterapiji“ održat će se u petak, 22. rujna 2023. s početkom u 9.00 sati u svečanoj dvorani biskupa Antuna Mandića u fakultetskoj knjižnici KBF-a u Đakovu. Organizatori skupa su Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije (Bračno i obiteljska savjetovališta i Savjetovalište za žrtve obiteljskog nasilja) i Hrvatsko društvo bračnih i obiteljskih savjetovatelja (HRD BIOS). Prijave na stručni skup moguće su najkasnije do 15. rujna putem Google obrasca koji je postavljen na web stranicu Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo

Obavljena je pretraga doma i drugih prostora kao i osobnog automobila kod 38-godišnjaka s područja Đakova

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Učenici su se za ovo natjecanje pripremali više od četiri mjeseca

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »