Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Karate: Tri srebra za Donatellu Sertić

Ovaj vikend je bio vrlo uspješan za našu mladu đakovčanku, karatašicu Donatellu Sertić. Sudjelovala je na dva karate natjecanja. U subotu 11. studenoga 2023., natjecala se na međunarodnom turniru...

Ovaj vikend je bio vrlo uspješan za našu mladu đakovčanku, karatašicu Donatellu Sertić. Sudjelovala je na dva karate natjecanja.

U subotu 11. studenoga 2023., natjecala se na međunarodnom turniru Eurocup Istria 2023. u Poreču. Na turniru se natjecalo 648 natjecatelja iz 72 kluba i 7 država, Donatella je osvojila dvije srebrne medalje u svojoj i starijoj kategoriji.

Drugo natjecanje na kojem je Donatella sudjelovala, bila je Otvorena liga Osječko-baranjske županije 6. kolo, održano u nedjelju 12. studenog 2023., u Belom Manastiru. I na ovom natjecanju Donatella je osvojila srebrno odličje u starijoj kategoriji.

Postignuti rezultati motivacija su joj da nastavi dalje s marljivim radom.

KUP Borovik 2024. - Sport - Novi Radio, Đakovo

KUP Borovik 2024.

Slavonska utrka lađa održava se 29. lipnja na jezeru Borovik

Donatella zlatna u Valpovu - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella zlatna u Valpovu

U nedjelju, dana 21. travnja, 2024.godine, Valpovo je bilo domaćin 3.kola Otvorene karate lige Osječko- baranjske županije....

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »