Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Karate: Tijekom vikenda natjecanja u Đakovu

Ovoga vikenda Đakovo će biti središte karatea. Naime, 16. prosinca, u subotu će se održat i Prvenstvo Hrvatske u borbama za kategorije mlađi kadeti, stariji kadeti, juniori i seniori, s tim da će...

Ovoga vikenda Đakovo će biti središte karatea. Naime, 16. prosinca, u subotu će se održat i Prvenstvo Hrvatske u borbama za kategorije mlađi kadeti, stariji kadeti, juniori i seniori, s tim da će se sljedećeg dana, 17. prosinca održati Prventsvo Hrvatske u katama za mlađe kategorije i kategoriju senioru od 11 sati.

Očekuje se dolazak oko 700 natjecatelja. Navedene borbe moći će se pogledati u Nastavno-športskoj dvorani Đakovo, a riječ je o projektu ĐAKOVO 2023. kojeg sufinancira Ministarstvo turizma i sporta.

Foto: fb KK Đakovo

Bronca za Donatellu i članice KK Nova Gradiška - Sport - Novi Radio, Đakovo

Bronca za Donatellu i članice KK Nova Gradiška

U nedjelju 14. travnja 2024., naša sugrađanka, karatistica Donatella Sertić bila je  u Ivanjoj Reci gdje je održan karate Kup Hrvatske za mlađe uzraste

Čak 6 hrvatskih finala u Osijeku! - Sport - Novi Radio, Đakovo

Čak 6 hrvatskih finala u Osijeku!

Danas od 15 sati kreće drugi kvalifikacijski dan

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »