Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Čak 6 hrvatskih finala u Osijeku!

Autor: Novi Radio

Danas od 15 sati kreće drugi kvalifikacijski dan

Čak 6 hrvatskih finala u Osijeku! - Novi Radio, Đakovo

Čak šest hrvatskih gimnastičara izborilo je subotnja finala na Svjetskom kupu u Osijeku! Prvog kvalifikacijskog dana DOBRO World Cupa koji je jučer startao u dvorani Gradski vrt borbe za medalje izborili su Aurel Benović na tlu, Filip Ude i Marko Sambolec na konju s hvataljkama, Tijana Korent na preskoku te Sara Šulekić i Sofia Mešter na dvovisinskim ručama.

Najbolji nastup odradio je domaći dečko, Osječanin Aurel Benović koji je imao najveću kvalifikacijsku ocjenu na parteru, 14.150 i u subotu će se u svom 19. finalu u karijeri boriti za 9. medalju. Iz Osijeka već ima zlato i srebro. Danas od 15 sati kreće drugi kvalifikacijski dan, a od hrvatskih predstavnika u lovu na finale bit će Tin Srbić na preči, Tina Zelčić na gredi i Aurel Benović na preskoku.

KUP Borovik 2024. - Sport - Novi Radio, Đakovo

KUP Borovik 2024.

Slavonska utrka lađa održava se 29. lipnja na jezeru Borovik

Donatella zlatna u Valpovu - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella zlatna u Valpovu

U nedjelju, dana 21. travnja, 2024.godine, Valpovo je bilo domaćin 3.kola Otvorene karate lige Osječko- baranjske županije....

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »